ALLVIT GEZONDHEID & VITALITEIT  | Gratis verzending in NL vanaf € 35

Nationale GezondheidsbeursVan 7 tot en met 10 februari 2019 stond Allvit op De Nationale Gezondheidsbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht.

Er was enorm veel belangstelling voor de grotendeels biologische Bach bloesemproducten van Lemon Pharma die in sprays, druppels, parels, kauwgom en pastilles verkrijgbaar zijn. De voor iedereen in de app stores te downloaden gratis app ‘Bach Bloesem LP‘  maakt aan de hand van aanvinken van gemoedstoestanden, het kiezen van de juiste Bach bloesem of Bach bloesem mengeling zeer eenvoudig. Bekijk het Lemon Pharma assortiment hier. 

Ook de natuurlijke voedingssupplementen van Be-Life, voor het 2e jaar op de Nationale Gezondheidsbeurs, waren opnieuw populair. Be-Life kiest voor natuurlijke en waar mogelijk biologische bestandsdelen. De verpakkingen zijn ecologisch: van karton met deksels van mais. Bekijk het Be-Life assortiment hier.

Veel mensen hebben zich laten informeren door Solena, de orthomoleculair therapeute, die in de stand inhoudelijke vragen over Be-Life producten heeft beantwoord.

De natuurlijke oliën van Van der Pluym stonden eveneens in de belangstelling. Hadassa van der Pluym masseerde met de specifiek samengestelde oliën voor spieren of voor gewrichten. Van der Pluym is een Nederlands bedrijf dat sinds 1987 aromatherapeutische oliën samenstelt. Zo zijn er onder meer Voetmassageolie, Wrattenolie, Stoombadolie, Kalknagelolie, Littekenolie en Spataderolie.

Allvit heeft met plezier geïnformeerd over de merken die werken en bijdragen aan gezondheid en vitaliteit.

We ondersteunen graag jouw vitaliteit met 100% natuurlijke en biologische voedingssupplementen van Be-Life, Bach bloesemremedies van Lemon Pharma en aromatherapeutische oliën van Van der Pluym.

Op de Nationale Gezondheidsbeurs hebben we graag onze passie gedeeld: eerst jij en dan iedereen vitaal! Tot volgend jaar!

Nationale Gezondheidsbeurs

www.denationalegezondheidsbeurs.nl

Op de hoogte blijven? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Geef een reactie

Sluit Menu
×

Winkelmand