ALLVIT GEZONDHEID & VITALITEIT  | Gratis verzending in NL vanaf € 35

Nationale GezondheidsbeursVan 6 tot en met 9 februari 2020 staat Allvit op De Nationale Gezondheidsbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht.

Laat je adviseren over de grotendeels biologische Bach bloesemproducten van Lemon Pharma die in sprays, druppels, parels, kauwgom en pastilles verkrijgbaar zijn. De voor iedereen in de app stores te downloaden gratis app ‘Bach Bloesem LP‘  maakt aan de hand van aanvinken van gemoedstoestanden, het kiezen van de juiste Bach bloesem of Bach bloesem mengeling zeer eenvoudig. Bekijk het Lemon Pharma assortiment hier. 

Ook de natuurlijke voedingssupplementen van Be-Life, voor het 3e jaar op de Nationale Gezondheidsbeurs, zijn altijd populair. Be-Life kiest voor natuurlijke en waar mogelijk biologische bestandsdelen. De verpakkingen zijn ecologisch: van karton en deksels van mais. Bekijk het Be-Life assortiment hier.

NutraMedix levert sinds 1993 krachtige voedingssupplementen en kruidenpreparaten aan gezondheidsprofessionals en consumenten. Ze worden veelal ingezet bij infecties, slaapproblemen en detox. De supplementen zijn 100% natuurlijk en uniek vanwege het speciale winning- en productieproces. Het assortiment van NutraMedix vind je hier.

De natuurlijke oliën van Van der Pluym hebben hun naam al veel langer bevestigd. Specifiek samengestelde oliën voor spieren of voor gewrichten ondersteunen welzijn en vitaliteit. Van der Pluym is een Nederlands bedrijf dat sinds 1987 aromatherapeutische oliën samenstelt. Zo zijn er onder meer Voetmassageolie, Wrattenolie, Stoombadolie, Kalknagelolie, Littekenolie en Spataderolie. Hier vind je het Van der Pluym assortiment. 

Solena, onze orthomoleculair therapeute, beantwoordt in de stand inhoudelijke gezondheidsvragen over Be-Life producten en suppletie.

Het team van Allvit informeert je met plezier over merken die werken en bijdragen aan gezondheid en vitaliteit!

We ondersteunen jouw vitaliteit met 100% natuurlijke en biologische voedingssupplementen van Be-Life, Bach bloesemremedies van Lemon Pharma, kruidenpreparaten van NutraMedix  en aromatherapeutische oliën van Van der Pluym.

Op de Nationale Gezondheidsbeurs delen we graag onze passie: eerst jij en dan iedereen vitaal! Je bent welkom op stand E44 in Hal 1!

Nationale Gezondheidsbeurs

www.denationalegezondheidsbeurs.nl

Op de hoogte blijven? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Geef een reactie

Sluit Menu
×

Winkelmand