Nationale GezondheidsbeursVan 6 tot en met 9 februari 2020 stond Allvit op De Nationale Gezondheidsbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Bijna 40.000 bezoekers bezochten de beurs.

We hebben veel mensen geïnformeerd en vooral geënthousiasmeerd over de grotendeels biologische Bach bloesemproducten van Lemon Pharma die in sprays, druppels, parels, kauwgom en pastilles verkrijgbaar zijn. De nieuwste toepassing, de combi dragées (‘tic-tacs’ voor overdag en de nacht) waren populair. De voor iedereen in de app stores te downloaden gratis app ‘Bach Bloesem LP‘  maakt aan de hand van aanvinken van gemoedstoestanden, het kiezen van de juiste Bach bloesem of Bach bloesem mengeling zeer eenvoudig. Bekijk het Lemon Pharma assortiment hier. 

Ook de natuurlijke voedingssupplementen van Be-Life, voor het 3e jaar op de Nationale Gezondheidsbeurs, zijn altijd populair. Be-Life kiest voor natuurlijke en waar mogelijk biologische bestandsdelen. De verpakkingen zijn ecologisch: van karton en deksels van mais. Bekijk het Be-Life assortiment hier.

NutraMedix levert sinds 1993 krachtige voedingssupplementen en kruidenpreparaten aan gezondheidsprofessionals en consumenten. Ze worden veelal ingezet bij infecties, slaapproblemen en detox. De supplementen zijn 100% natuurlijk en uniek vanwege het speciale winning- en productieproces. Het assortiment van NutraMedix vind je hier.

Solena, onze orthomoleculair therapeute, heeft in de stand inhoudelijke gezondheidsvragen over Be-Life producten en suppletie beantwoord.

Het team van Allvit heeft op de Nationale Gezondheidsbeurs weer met veel plezier over merken die werken en bijdragen aan gezondheid en vitaliteit vertelt!

Zoals je weet ondersteunen we jouw vitaliteit met een selectie kwaliteitsproducten waaronder de 100% natuurlijke en biologische voedingssupplementen van Be-Life, Bach bloesemremedies van Lemon Pharma en kruidenpreparaten van NutraMedix.

Op de Nationale Gezondheidsbeurs deelden we graag onze passie: eerst jij en dan iedereen vitaal! Tot volgend jaar!

Be-Life Nationale gezondheidsbeurs       NutraMedix Nationale Gezondheidsbeurs

www.denationalegezondheidsbeurs.nl

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief.