Klantenservice

Bestelling plaatsen

  1. Klik bij het gewenste artikel op ‘IN WINKELMAND’.
  2. Klik op ‘AFREKENEN’.
  3. U komt op onze beveiligde betaalpagina. Vul hier de gevraagde gegevens in.
  4. Ga akkoord met de Algemene Voorwaarden.
  5. Klik vervolgens op ‘BESTELLING BETALEN’

Betaalmethoden

Alle prijzen zijn inclusief btw.

U kunt bij allvit.nl zowel online als telefonisch bestellen.

Overboeking via de bank is enkel mogelijk na telefonisch contact (00 31 (0)317 411 626). 
Het bankrekeningnummer van Allvit.nl is:
RABO rekeningnummer: NL14RABO 0334 8521 45, ten name van Allvit.nl.

Klanten buiten Nederland (binnen de EU) hebben voor de betaling de volgende gegevens nodig:

Allvit.nl
Nel Vietsstraat 14C
6702 DB Wageningen
Nederland

Email: info@allvit.nl
Telefoon 0317 411626
BTW NL8593.31.635.B.01
KvK 73042331
IBAN NL14RABO 0334 8521 45
BIC RABONL2U

Let op: vergeet niet uw ordernummer te vermelden bij de betaling!

Achteraf betaling per creditcard

Bij Allvit kunt u achteraf betalen per creditcard (Visa, Mastercard, American Express). Uw creditcard wordt belast zodra de bestelling is geleverd.

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL. Ook voor Belgische klanten is betaling met iDEAL mogelijk. Betaling kan dan via KBC/CBC, Belfius Direct Net, Sofort Banking of Bancontact.

Verzendkosten in Nederland bij bestelling vanaf € 35,00 gratis. Daaronder bedragen de verzendkosten € 4,95.

Verzendkosten

Verzending via PostNL of DHL.

Allvit verstuurt uw pakket via PostNL of DHL. Indien gewenst kunt u een Track & Trace code opvragen onder KLANTENSERVICE >VOLG UW BESTELLING.

Indien u niet thuis bent, wordt uw pakket bij de buren afgeleverd of nogmaals aangeboden.

Levertijd is 1 tot 3 werkdagen.

Verzending na vooruitbetaling

Wij houden van duidelijkheid, snelheid en gemak. Daarom werkt Allvit niet met verschillende soorten order- of administratiekosten. Wij berekenen alleen verzendkosten die afhankelijk zijn van de gekozen verzendmogelijkheid.
Voor iedere bestelling vanaf € 35,00 na vooruitbetaling, ongeacht omvang, gewicht of volume, zijn de verzendkosten gratis, daaronder zijn de verzendkosten € 4,95. Enige uitzondering hierop zijn onze buitenlandse klanten. Voor hen gelden tarieven op aanvraag. Voor Belgische en Duitse klanten is de bijdrage in de verzendkosten vastgesteld op € 9,15 en bij bestellingen vanaf € 75,00 zijn de verzendkosten gratis. 

Verzending naar het buitenland

Voor verzending naar het buitenland wordt gemiddeld € 18,00 aan verzendkosten in rekening gebracht. Dit tarief is echter afhankelijk van bestemming, omvang en gewicht.

Retourneren

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht verzoeken wij u ons Retourformulier Allvit uit te printen en in te vullen.

Als u de gehele bestelling retourneert dan ontvangt u het gehele aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontbinding terug, inclusief de berekende verzendkosten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Als u een deel van uw bestelling retourneert dan ontvangt u alleen het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen terug binnen 14 dagen na ontbinding. De verzendkosten van de bestelling en de retourzending zijn voor uw rekening.

Retouradres
U kunt uw retourzending sturen naar:
Allvit.nl
T.a.v. Retouren webshop
Nel Vietsstraat 14C
6702 DB Wageningen

Herroepingsrecht

U heeft het recht om uw aankoop binnen 14 dagen te ontbinden. Deze termijn gaat lopen vanaf de dag nadat u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, uw aankoop fysiek in bezit krijgt. Hiervoor kunt u gebruik maken van het Modelformulier_voor_herroeping Allvit (invullen niet verplicht). U kunt ook mailen naar info@allvit.nl of via een schriftelijk aangetekend schrijven.

Na ontbinding heeft u 14 dagen de tijd om uw aankoop te retourneren naar het adres op het Retourformulier Allvit. Dit kan zonder opgave van redenen. De kosten van deze retourzending komen voor uw eigen rekening.

Wij betalen u terug via hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd. In ieder geval zullen voor dergelijke terugbetalingen geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat wij de goederen hebben teruggekregen of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. 

Voor alle artikelen die je bij allvit.nl koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Indien u een klacht heeft over onze producten of onze service, dan kunt u contact met ons opnemen via email. U ontvangt van uw klacht geen ontvangstbevestiging, maar we zullen inhoudelijk reageren binnen 14 dagen. Mocht u het niet eens zijn met de oplossing of komen we er samen niet uit? Dan kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kunt u uw klacht voorleggen aan het Europees ODR Platform

Allvit.nl B.V.
Nel Vietsstraat 14C
6702 DB Wageningen
T 0317 411626
E info@allvit.nl

KvK 73042331
btw NL859331635B01 

Lees hier over Allvit.nl