Magnesium Bisglycinaat van Be-Life ondersteunt uw vitaliteit op een natuurlijke en adequate wijze

Magnesium op eerste plaats in Top 5 supplementen 2018

Dit is de Top 5 van de Supplement van het Jaar verkiezing 2018:

 1. Magnesium   2. Vitamine D   3. Kurkuma   4. Visolie (omega-3 vetzuren)   5. Multivitamine & mineralen

Magnesium: Supplement van het Jaar 2018 
Magnesium staat aan de basis van honderden biochemische processen in het lichaam en werkt veelal samen met calcium. Het speelt bijvoorbeeld een rol bij het behouden van sterke (hart)spieren en een goed geheugen. Magnesium is tevens belangrijk bij de energieproductie, voor de zenuwfuncties en bot- en gebitsvorming. Daarnaast lijkt het ook goed voor de bloeddruk, bloedcirculatie en voor de overdracht van zenuwprikkels. Een tekort aan het mineraal kan leiden tot veel uiteenlopende klachten, die hiermee in verband te brengen zijn.

Sporters gebruiken magnesium omdat het goed is voor de spierontspanning, spierkracht en het uithoudingsvermogen van de spieren. Door een verhoogde behoefte en tegelijk extra verlies via zweet kunnen sporters, vooral duursporters, baat hebben bij extra magnesium. Ook kan het helpen bij stijve, stramme spieren na het sporten.

Veelvuldig of langdurig gebruik van maagzuurremmers kan leiden tot een magnesiumtekort. Huisartsen schrijven maagzuurremmers het vaakst voor van alle medicijnen, omdat het werkt tegen brandend maagzuur, maagzweren, maar ook om te voorkomen dat maagklachten ontstaan bij gebruik van andere medicijnen. Niet iedereen is op de hoogte van mogelijke vitamine- en mineralentekorten die door deze medicatie kunnen ontstaan.

Er zijn aanwijzingen dat bij inspanning en stress de magnesiumbehoefte verhoogd is. Magnesium is betrokken bij de overdracht van zenuwprikkels in de hersenen. Mensen kunnen baat hebben bij extra magnesium om beter te ontspannen. Lees het gehele artikel op de website van de NPN: http://www.npninfo.nl/2018/02/Magnesium-meest-favoriete-supplement-van-2018.

Samenstelling en werking Magnesium Magnum van Be-LifeBe-LifeBe-Life Magnesium Magnum

Be-Life Magnesium Magnum bevat Magnesium Bisglycinaat. Magnesium Bisglycinaat is het meest effectieve en best opneembare vorm van magnesium en ondersteunt de spierfunctie en het zenuwstelsel.

Magnesium is een mineraal dat onder andere nodig is voor de vorming van bot en een goede werking van de spieren.  Magnesium speelt een belangrijke rol bij de overdracht van zenuwprikkels.

Magnesium is essentieel

Magnesium is een essentieel mineraal dat heel weinig voorkomt in onze huidige voeding. Magnesium bevordert de opname van calcium (kalk), dat nodig is voor de opbouw en het onderhoud van de botten en het gebit.

Kenmerken van magnesium bisglycinaat

 • Goed opneembaar
 • Hoogst verkrijgbare kwaliteit
 • Draagt bij tot de instandhouding van sterke botten
 • Ondersteunt de energiestofwisseling
 • Ondersteunt de spierfunctie en het zenuwstelsel
 • Bevordert de opname van calcium in het lichaam
 • Is van belang voor de samenstelling van de botten
 • Versterkt het geheugen en concentratievermogen
 • Is goed voor de werking van de spieren
 • Vrij van toevoegingen, vulmiddelen, gluten, lactose, sacharose, gist, zetmeel en zout.

Hoge dosis magnesium bisglycinaat

Be-Life Magnesium MAGNUM bevat Magnesium Bisglycinaat in een plantaardige vegetarische capsule en bevatten 900 milligram Magnesium Bisglycinaat en bieden ondersteuning bij het handhaven van de normale balans in de water- en mineralenhuishouding.

Hoogste biologische beschikbaarheid

Magnesium uit supplementen wordt beter opgenomen dan magnesium uit voedingsmiddelen. Be-Life Magnesium Magnum Bisglycinaat heeft een hogere biologische beschikbaarheid dan andere vormen van magnesium en wordt ook in een hoge dosering door veel mensen beter verdragen dan andere magnesiumvormen.

Zuiver en makkelijk in te nemen

Be-Life Magnesium Bisglycinaat capsules bevatten zeer zuiver en uitstekend opneembaar magnesiumpoeder in kleine plantaardige vegetarische capsules en zijn transparant of groen. Hun  groene kleur is afkomstig van bladgroen.

Topkwaliteit zonder toegevoegde stoffen

Magnesium Bisglycinaat van Be-Life is vrij van gluten, lactose, sacharose, gist, zetmeel en zout.

Dit product bevat geen magnesium oxide!

Veel magnesium-supplementen bevatten Magnesium Oxide omdat dit goedkoper is. Het lichaam kan er echter weinig mee. Slechts 4% wordt ongeveer effectief opgenomen.

Gebruiksaanwijzing

Een tot drie maal daags een capsule met ruim water innemen.

Allergeneninformatie

Magnesium Bisglycinaat van Be-Life bevat geen allergenen en hulpstoffen en is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Bewaarvoorschrift

Magnesium Bisglycinaat is verpakt in een ecologische milieuvriendelijke verpakking. Bewaar het product in de originele verpakking op een droge en koele plaats, buiten het bereik van kleine kinderen.

Belangrijk

Bij een verminderde nierfunctie, geleidingsstoornissen van hartprikkels, bradycardie en ernstige spierzwakte dient magnesiumsuppletie uitsluitend onder medisch toezicht te geschieden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Be-Life Magnesium Magnum is verkrijgbaar in:

 • 60 capsules € 14,90
 • 90 capsules € 17,90
 • 180 capsules (voordeelverpakking) € 31,80

Klik hier voor het Be-Life assortiment

Op de hoogte blijven? Meld u aan voor de nieuwsbrief.