Originele Bach bloesem producten van Lemon Pharma: grotendeels biologische en vegan ondersteuning van je gemoedstoestand

De Engelse arts Dr. Edward Bach, de grondlegger van de Bachbloesemleer, was ervan overtuigd dat de oorzaak van een groot aantal ziektes ligt in een verstoord psychisch evenwicht en dat bepaalde planten, bomen en rotswater de kracht hebben om juist dit evenwicht te beïnvloeden.

Er zijn 38 bloesemessenties. 1 essentie = 1 emotie.

Daarnaast is er een specifieke samenstelling van 5 (No. 39 Noodgevallen) en 6 (No. 39 Goede Nachtrust) Bach bloesemessenties voor Rust en Ontspanning. De No. 39 Noodgevallen lijn is bio-gecertificeerd en verkrijgbaar in druppels, spray, globulix parels, spray Goede Nachtrust, globulix parels Goede Nachtrust en Pastilles.

Er zijn speciale producten zoals crème en kauwgom. Deze zijn naast het succesvolle Bach bloesem noodgevallen-mengsel (No. 39) ook verkrijgbaar in drie nieuwe samenstellingen: Energie (No. 40), Concentratie (No. 41) en Zelfvertrouwen (No. 42).

Bach bloesems speciaal voor kinderen

Troostertjes Pastilles (Vegan, zonder suiker, frambozensmaak): ter geruststelling.

Parels voor Rust & Ontspanning, Slaap, Zelfvertrouwen en Concentratie.

De in de app stores te downloaden gratis app ‘Bach Bloesem LP‘  maakt aan de hand van aanvinken van gemoedstoestanden, het kiezen van de juiste Bach bloesem of Bach bloesem mengeling zeer eenvoudig.