Manuka Health logo

Mānuka Health honing: het multi-talent uit Nieuw-Zeeland

Mānuka-honing is een zeldzame unieke honing die door bijen wordt gemaakt uit de nectar van de inheemse Nieuw-Zeelandse Mānuka-boom (Leptospermum scoparium). Mānuka heeft een lange geschiedenis als traditionele geneeskrachtige plant. Het is de Mānuka-bloemennectar die de Mānuka-honing uniek maakt. Mānuka-honing wordt alleen in Nieuw-Zeeland geproduceerd.

Mānuka Health Honing is een 100% natuurlijk product dat zeer uniek is. Het is monoflorale Mānuka honing die beschikbaar is in verschillende sterktes, variërend van 100 mg/kg tot 850 mg/kg. Hoe hoger het methylglyoxal (MGO) gehalte, hoe meer bio-activiteit aanwezig is.

Mānuka honing is het enige voedsel ter wereld waarvan de aanwezigheid van MGO een unieke ondersteuning biedt aan het lichaam.
Mānuka honing is ook een superfood voor de huid. Het bevat een unieke combinatie van eigenschappen die de gezondheid van de huid ondersteunen.

De enige echte originele Mānuka honing is Mānuka Health honing
Je herkent het label aan:
> het zilveren varenblad op de verpakking
> het MGO®-geregistreerd keurmerk
> het Mānuka Health logo waarin een mens in een boom is afgebeeld.

Elke pot heeft een unieke RMP ID: een code die linkt naar de ‘geboorteakte’ van exact die pot honing. Dus het maakt niet uit waar ter wereld u zich ook bevindt, u kunt hieraan controleren of uw pot Mānuka-honing als authentiek is geverifieerd.

Van elke batch van Mānuka Health-honing wordt een ‘vingerafdruk’ genomen door het wetenschappelijke traceerbaarheidsbedrijf Oritain. Dit betekent dat van elke pot Mānuka-honing zijn ware oorsprong herleidt kan worden.

Bovendien wordt Mānuka Health-honing onafhankelijk getest volgens strenge industrienormen (vastgesteld door de Nieuw-Zeelandse regering), zodat elke batch gegarandeerd echte Nieuw-Zeelandse Mānuka-honing is, echte nektar van de Nieuw-Zeelandse mirte!