De huidverzorging van PRIMAVERA is de liefdevolle, aromatische verbinding van plantenkracht en levensvreugde. Ze laat lichaam, geest en ziel stralen.

PRIMAVERA, de expert in aromatherapie en natuurlijke schoonheid
gevestigd aan de voet van de Alpen, lanceert zijn gloednieuwe geurige biologische Huidverzorging Face. De biologische pionier is erin geslaagd om zijn innovatieve plantensamenstellingen en tientallen jaren ervaring in aromatherapie en natuurlijke om een gezichtsverzorging te creëren die niet alleen heerlijk aanvoelt, maar die ook effectief werkt.
Natuur en doeltreffendheid worden op nieuwe manieren gecombineerd voor de PRIMAVERA Organic Skincare, en pure, geurige plantaardige ingrediënten worden omgevormd tot lichte, maar uiterst doeltreffende formules.

De innovatieve PRIMAVERA Organic Skincare Face omvat in totaal 19
nieuwe producten en staat voor uniciteit en individualiteit. De opzettelijk ontworpen optie om te mixen en te matchen introduceert veelzijdige mogelijkheden om onze eigen schoonheid te verheffen.

PRIMAVERA Organic Huidverzorging
Face producten hebben de Mix & Match optie zodat ze gecombineerd kunnen worden.
De Organic Skin Care Face bestaat uit drie huidtype lijnen en twee
extra lijnen die geschikt zijn voor iedereen: Hydrating voor de normale, droge en gevoelige huid, Pure Balance voor de gecombineerde en vette huid, Glowing Age voor de veeleisende, rijpere huid, evenals de Cleansing en Energy Boost
lijnen voor alle huidtypes om aan de overeenkomstige verzorgingsbehoeften te voldoen.