Ons immuunsysteem bestaat uit een samenspel van cellen, signaalstoffen en weefsels. Samen met het zenuwstelsel is het een van de meest complexe systemen. De afweer tegen ziekteverwekkers vindt op verschillende plaatsen in ons lichaam plaats. In de mondholte bijvoorbeeld worden bepaalde kiemen reeds „onderschept“ door het speeksel en de slijmvliezen. Een van de belangrijkste vitaminen voor een succesvolle immuunrespons is Vitamine D3. Daarom heeft Lemon Pharma – bekend van de Bach bloesem producten – Immungum ontwikkeld.

Het voordeel van Immungum

Het voordeel van IMMUNGUM ® is dat Vitamine D3 wordt ingenomen via het mondslijmvlies (sublinguaal) en niet via de maag. Op deze manier komt Vitamine D3 via het ventrale oppervlak van de tong en de mondbodem rechtstreeks in de bloedstroom:

Hoog rendement door inname van Vitamine D3 via de slijmvliezen van de mond

Een andere innoviteit van Immungum is het gebruik van een 100% biologisch afbreekbare kauwmassa. Er wordt geen plastic gebruikt zoals bij gewone kauwgom. In plaats daarvan wordt een kauwmassa gebruikt die wordt gewonnen uit de moesappelboom (Manilkara Sapota), gezoet en gearomatiseerd met xylitol en stevia.
De boom groeit in de tropen van Midden-Amerika. Het sap van de boom wordt op duurzame wijze geoogst. Hierdoor wordt het bomenbestand beschermd, zodat het als CO2-reservoir een belangrijke bijdrage kan blijven leveren aan klimaatbescherming.

Vitamine D3 met duurzame voordelen!

Lees hier meer over Immungum

Geef een reactie