Resveratrol met extract van rode wijn is een krachtpatser met antioxidanten ter bevordering van immuniteit, cardiovasculaire kracht en gezond ouder worden.

NutraMedix Resveratrol is een gepatenteerde mix van extracten van Japanse duizendknoop (Polygonum cuspidatum) en rode wijn (Vitis vinifera). De natuurlijke polyfenolen die voornamelijk in duizendknoopwortels en druivenschillen voorkomen hebben significante antioxiderende eigenschappen. Deze krachtige combinatie biedt waardevolle antioxidant bescherming die nodig is voor een gezonde bloedsomloop, een evenwichtig metabolisme, normale bloedsuikerspiegels, goede ontstekingsreacties en zelfs een stralende huid. Het ondersteunt ook de cellulaire gezondheid, essentieel voor het natuurlijke verouderingsproces, door de recycling van NAD + te bevorderen.

Actueel:

Resveratrol werd in mei 2020 al genoemd in het TV-programma Jinek in verband met de relatie tussen het hormoon leptine en de ontwikkeling van het Covid-19 (Corona) virus. Klik hier voor het item.

Dat Resveratrol een antioxidant is met bewezen meerwaarde en een antivirale werking heeft, laat Dr. Van der Voort in reactie op een onderzoek opnieuw weten in Jinek op 21 oktober 2020 . Kijk hier het item terug.

Bekijk hier de productpagina van Resveratrol.