ALLVIT GEZONDHEID & VITALITEIT  | Gratis verzending in NL vanaf € 35

Gewrichten olie van Van der Pluym: unieke formule met directe werking op spieren en gewrichten

Wat maakt Gewrichten olie tot een uniek product?

De heilzame olie van Van der Pluym is geregeld in het nieuws vanwege de uitstekende eigenschappen voor spieren en gewrichten. Een uniek product, samengesteld uit een 14-tal ingrediënten van plantenoliën en kruidenextracten. Dit verklaart dat het graag gebruikt wordt door honderdduizenden Nederlanders. De formule werkt al binnen enkele minuten en heeft effect op gevoelige spieren en bevordert de soepelheid van gewrichten.

Snel en doeltreffend resultaat

De olie van Van der Pluym is daarmee een uniek 2-in-1 product. Aanbrengen geeft binnen enkele minuten resultaat bij gevoelige spieren. Daarnaast verzorgt deze olie dus ook de gewrichten. Plantenoliën en kruidenextracten bevorderen de doorbloeding en inwendige reiniging van afvalstoffen en houden de omliggende spieren soepel.

Pure samenstelling

Samenstelling: Amandel (Prunus Amygdalus), Arnica (Arnica Montana), Calendula (Calendula Officinalis), Bergthee (Gaultheria procumbens), Duivelsklauw (Harpagofytum), Eucalyptus globulus, Toverhazelaar (Hamamelis Virginica),  Duivelsklauw (Harpagophytum procumbens), Lavendel (Lavendula Angustifolia), Tea Tree (Maleleuca cajeputi), Oregano (Origanum Vulgare), Pepermunt (Mentha Piperita), Rozemarijn (Rosmarinus officinalis) en Wijnruit (Ruta Graveolens).

No nasties dus: de producten van Van der Pluym zijn samengesteld met natuurlijke ingrediënten en bevatten geen ‘nasties’ zoals parabenen, SLS, SLA en zijn niet getest op dieren.

Gebruiksaanwijzing

Schudden voor gebruik. Voor versneld resultaat om de twee uur de gewenste plaats licht inmasseren. Dit naar behoefte herhalen. Dek na behandeling de aangedane plaats af met een doek.

Uitsluitend voor uitwendig gebruik.

Klik hier voor het gehele assortiment natuurlijke oliën van Van der Pluym 

Geef een reactie

Sluit Menu
×

Winkelmand