Thuiswinkel WaarborgBij Allvit Gezondheid & Vitaliteit hechten we veel waarde aan de kwaliteit en service die we leveren. Daar hoort ook het kwaliteitskeurmerk Thuiswinkel Waarborg bij, vinden wij. En natuurlijk leverden we die kwaliteit en service al, maar nu laten we het ook zien. Thuiswinkel stelde zelf de 10 zekerheden op van het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk.

De 10 zekerheden van het Thuiswinkel Waarborg

  1. Je weet bij wie je winkelt: de contact- en vestigingsgegevens zijn gecontroleerd en staan duidelijk op het Thuiswinkel Waarborg-certificaat.
  1. De Consumentenbond ondersteunt de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel.
  1. Bedenktijd van minimaal 14 dagen: het Thuiswinkel Waarborg garandeert dat leden de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen naleven. Lees meer onder Klantenservice op Allvit.
  1. Producten (deels) achteraf betalen: je krijgt de mogelijkheid om een deel van het aankoopbedrag achteraf of bij aflevering te betalen.
  1. Helder aanbod: elk product en/of elke dienst heeft een duidelijke omschrijving die overeenkomt met de werkelijkheid.
  1. Overzichtelijk bestelproces: het bestelproces verloopt via eenduidige stappen. Het is duidelijk wat je bestelt voordat je een aankoopverplichting aangaat en je krijgt nog een kans om deze te corrigeren voor het plaatsen van de bestelling.
  1. Prijzen zijn duidelijk: je wordt goed geïnformeerd over alle eventuele bijkomende kosten, zoals verzend-, betaal-, polis- of administratiekosten. Dus geen onaangename kosten achteraf.
  1. Veilige betaalomgeving: wanneer je een betaling doet in de webshop, verloopt dit via een beveiligde verbinding met een SSL-certificaat (HTTPS en/of slotje onder of boven aan de webpagina).
  1. Zorgvuldige omgang met jouw persoonsgegevens: onze leden hebben een maximale inspanningsverplichting om te zorgen voor veilig transport, veilige verwerking en veilige opslag van persoonsgegevens. Bovendien kun je je eenvoudig afmelden voor commerciële e-mails.
  1. Gedegen klachtenbemiddeling en onafhankelijke geschillencommissie: heb je ondanks deze zekerheden toch een klacht? Meld het direct bij de webshop of dien klacht in via thuiswinkel.org/klacht-indienen. Kom je samen niet tot een oplossing? Dan helpt Thuiswinkel.org jou gratis verder met klachtenbemiddeling. Als je hierna nog niet tevreden bent, kun je een geschil indienen bij de onafhankelijke Geschillencommissie Thuiswinkel. Bekijk de procedure van De Geschillencommissie. Thuiswinkel.org staat tot een bedrag van € 10.000 per uitspraak garant voor nakoming van de uitspraken.

Daarom is online winkelen bij Allvit Gezondheid & Vitaliteit een slimme keuze!

Klik hier voor het assortiment gezondheidsartikelen

Op de hoogte blijven? Meld u aan voor de nieuwsbrief.