Vitamine D was al eens winnaar in 2017. Ruim 70% van de deelnemers aan de Verkiezing van het Supplement van het Jaar 2021 gaf aan vitamine D te gebruiken. In deze roerige tijd is er veel aandacht voor de belangrijke rol van vitamine D. Het publiek heeft vitamine D omarmd en ze is daardoor ruim op de eerste plaats geëindigd. Kurkuma verovert de tweede plaats. In 2019 was het kruidensupplement onder de deelnemers het populairst, maar in 2020 viel het buiten de top 5. Visolie (omega-3 vetzuren) staat wederom op plek 3. Vorig jaar stond de multivitamine bovenaan, dit supplement eindigt nu op de zesde plek. Mensen konden stemmen op meerdere vitamines, mineralen en overige voedingssupplementen.

Lees hier meer over de Verkiezing van NPN, de branche organisatie voor voedingssupplementen.

Actueel: experts adviseren Vitamine D te slikken vanwege de positieve invloed op het immuunsysteem. Lees het artikel hier.

Vitamine D3 van Be-Life is Vitamine D van natuurlijke oorsprong. Onmisbaar, het hele jaar door ÉN in een 100% composteerbare plantaardige verpakking!
Verkrijgbaar op Allvit.nl in D3 800 (20mcg) en D3 2000 (50mcg): https://www.allvit.nl/…/be-life-natur-d-800-100-capsules/

vitamine D Be-Life