Vitamine D is winnaar van de Supplement van het Jaar verkiezing. Het IVG (Informatiecentrum Voedingssupplementen & Gezondheid) ontving voor deze vitamine veruit de meeste stemmen en is daarmee voor het tweede jaar op rij de winnaar.

Lees meer over de verkiezing op de website van het IVG.

Vitamine D terechte winnaar                          

Met alle aandacht die er de afgelopen jaren is geweest voor het nut en het belang van vitamine D is het een terechte winnaar. Naast het feit dat het één van de vitamines is waarvoor de Gezondheidsraad een suppletieadvies geeft voor het merendeel van de Nederlandse bevolking is deze vitamine ook veel in de media geweest vanwege zijn bijdrage aan de werking van het immuunsysteem. Werken aan het immuunsysteem is voor veel mensen belangrijk geweest de afgelopen tijd.

De overige koplopers waren magnesium, kurkuma en omega-3.

De overall belangrijkste reden die de kiezers noemden voor het gebruik van voedingssupplementen is werken aan weerstand en ondersteuning van het immuunsysteem.

De winnaars van de afgelopen jaren op rij:

2021 – Vitamine D

2020 – Multivitamine

2019 – Kurkuma

2018 – Magnesium

2017 – Vitamine D

Om de (derde) verkiezing tot favoriet van Vitamine D te vieren zetten wij onze 3-D toppers in de spotlight: de ingrediënten in deze vloeibare, vaste en praktische vorm dragen o.a. bij aan de instandhouding van normale botten en de normale werking van het immuunsysteem. Daarnaast is Vitamine D nodig voor normale calciumgehalten in het bloed en de normale werking van spieren.
De bio-beschikbaarheid is uitzonderlijk hoog!

BioCare, Be-Life en Lemon Pharma zijn topmerken die Vitamine D supplementen in diverse toedieningsvormen beschikbaar hebben. Lees meer over Immungum in dit blog.

Geef een reactie