ALLVIT GEZONDHEID & VITALITEIT  | Gratis verzending in NL vanaf € 35

Gevoelloze en pijnlijke voeten verhelpen met Van der Pluym voetmassage olie

Voetproblemen symptomen

Voetproblemen zoals onrustige of gevoelloze voeten, gevoelsverandering in de voeten en onderbenen komen veelal op latere leeftijd voor. Ervaart u trillingen, gevoelloosheid of een brandend gevoel of bent u de coördinatie kwijt?

Van der Pluym voetmassage olie aanbieding

Op de hoogte blijven? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Ontdek de ondersteuning

De oorzaken kunnen veelvuldig zijn. Maar hoe stelt u voetproblemen zo lang mogelijk uit en verlicht u al bestaande klachten?

Traditionele preventie

Stel met voetmassage voetproblemen zo lang mogelijk uit en minimaliseer klachten. Speciale massagetechnieken die de weefsels rekken geven verlichting van klachten en kunnen zelfs bevrijding van een beknelde zenuw tot gevolg hebben. De Oosterse denkwijze dat men niet eerst ziek hoeft te zijn om aandacht aan het lichaam te schenken, wordt in de praktijk gebracht door preventief voetmassages te geven.

Voetmassage met breed werkzame olie

(Voet)massages staan hoog in het vaandel in India. Minimaal eens per week wordt er gemasseerd en er wordt veel zelfmassage toegepast. Massage in combinatie met de juiste oliën werkt direct heilzaam op uw welbevinden en vitaliteit. Bij reflextherapie en de Ayurvedische voetenmassage en voetreflexzone massage wordt van voetmassage olie van Van der Pluym dankbaar gebruikt gemaakt.

Hoe werkt het?

De voetmassage olie van Van der Pluym bevat ingrediënten die in staat zijn een grote schoonmaak in de weefsels te bewerkstelligen en de doorbloeding in de weefsels te verbeteren. De werkstoffen van de gebruikte planten hebben bewezen om in verhardingen te kunnen binnendringen en ervoor te zorgen dat de verharding uit elkaar valt. Dit proces heet apoptose.

Aan de voeten zijn dikwijls afzettingen te voelen, die uit urinezuur en andere afvalstoffen bestaan en op de uiteinden van de reflex zones als verhardingen te voelen zijn. Bij nauwkeurig aftasten kunnen deze afzettingen zeer pijnlijk voelbaar zijn en vaak een donker rode verkleuring vertonen. In geval van zware afzettingen kunnen urine kristallen gevoeld worden als spelden knoppen of soms veel groter en soms treed er blaarvorming op. Deze afval stoffen raken de reflex zones en veroorzaken een reactie bij de corresponderende organen. Om optimaal resultaat te bereiken, is het van groot belang om de voeten van alle storingsvelden te ontdoen. Als zelfmedicatie smeert men de voeten twee maal per dag met de voetmassage olie in. De olie is verkrijgbaar bij Allvit.nl en in gezondheidswinkels en bij natuurapothekers.

100% natuurlijke ingrediënten

Van der Pluym Voet massage olie bevat de volgende ingrediënten: Aloë vera olie, Amandelolie, Arnicaolie, Bernagie olie, Cajaput olie, Calendula olie, Hamamelis olie, Kamfer olie, Lavendel olie, Neem olie, Rozemarijn olie, Saxifraga Ligulata olie, Sesam olie, Tarwekiem olie, Teunisbloem olie, Wintergreen olie en Wijnruit olie.

Hoe gebruiken?

Belangrijk is de voeten royaal in te smeren en minimaal 20 minuten afgedekt met een handdoek of met sokken aan goed te laten intrekken.

 

Geef een reactie

Sluit Menu
×

Winkelmand