Veel (huis)dierbezitters kunnen het bevestigen: de jaarwisseling gaat voor dieren gepaard met stress. Stress zorgt voor een disbalans wat zich in verschillende vormen bij het dier kan uiten. Je kunt een aantal praktische maatregelen nemen om de periode rond de jaarwisseling aangenamer te laten verlopen voor je (huis)dier. Lees hier de tips uit een publicatie op nu.nl.

Herstel van disbalans

Naast praktische aanpassingen kan je je (huis)dier ook direct ondersteunen met biologische alcoholvrije, vegan Bach bloesem druppels. Bach bloesem essenties kunnen op een milde en gezonde wijze helpen het emotionele evenwicht te herstellen. Ze hebben een positieve invloed op de emotionele intelligentie en zijn daarom een waardevol hulpmiddel om beter te kunnen omgaan met stress situaties, zoals tijdens de vuurwerk periode.

Vier specifieke melanges

Voor je dier zijn er de volgende BIO VEGAN en ALCOHOLVRIJE druppels: AGRESSIVITEIT, ANGST, LUSTELOOSHEID en HELP!
Eenvoudig in gebruik: naar behoefte 2-4 druppels per keer in water, voeding of direct in de mond druppelen. Klik hier voor meer info over en een mooie ervaring met de Bach bloesem melange ANGST.

Lemon Pharma Bach bloesem lijn: innovatief, praktisch, voor jong tot oud

Lemon Pharma werkt continue aan innovatieve, makkelijk toepasbare Bach bloesem producten. Naast de mono-essenties (No1-38) is er de No39 lijn voor Rust & Ontspanning overdag (geel) en ‘s nachts (donkerblauw) en zijn er kant-en-klare melanges (No40-48) voor onder meer Energie, Concentratie, Libido, Stop-Tabak, Zelfvertrouwen).

De No39 producten zijn verkrijgbaar in Pastilles, Dragées, Kauwgom, Druppels of Sprays, Parels, Crème. De melanges No40-48 zijn in druppelvorm. Uiteraard zijn er alcoholvrije varianten specifiek voor kinderen of voor dieren.
Stuk voor stuk bieden ze praktische, natuurlijke ondersteuning van de emotionele balans van jong tot oud, mens en dier.

Bekijk het Lemon Pharma Bach bloesem assortiment hier.

Dit bericht heeft één reactie

 1. Gea

  Ik gebruik Help druppels van Lemon Pharma Bach
  voor mijn hond een Beauceron van 5 jaar en verschrikkelijk bang voor vuurwerk, onweer en bepaalde onverwachte dingen
  Ik kan het iedereen aanraden
  Werkt super en is veilig voor de gezondheid
  Top spul!!!!!

Reageren is niet mogelijk.